top of page

Målarlådan 2.0 - Showrooms och ateljé


Källarlokalen på Vasagatan 27 i Ludvika består av flera rum där jag under 2022 gjorde en satsning på ateljén och utvecklade konceptet Målarlådan. Under 2023 kommer de övriga rummen att utvecklas till Showrooms för dig och din konst.


Tanken är att du ska kunna hyra ett eller flera showrooms och samtidigt nyttja ateljén. Det blir som ett pop-up-galleri + ateljé där du under en helg får prova på hur det kan vara att ha en sådan plats att bjuda in till och möta dina kunder.


På våningen ovanför finns Plingon.se som säljer konstnärsmaterial och våra verksamheter gifter sig så bra och håller därför också liknande öppettider.

Det finns just nu 3 av 4 helger kvar att boka: Vecka 31, 32 och vecka 33, till ett uppstartserbjudande.


Inför din utställning så finns jag tillgänglig för tips och tricks, med svar på dina funderingar samt vid hängning av konsten. Lokalen kommer du ha tillgång till själv under din helg som du hyr, alternativt tillsammans med en till konstnär som hyr samma helg då det finns två showrooms att hyra i augusti.


Pris i augusti - Uppstartserbjudande: 1 showroom + ateljé: 1500kr (exkl. moms) 2 showrooms + ateljé: 2000kr (exkl.moms) Önskar du att jag bemannar en dag + 500kr (exkl.moms)


I priset ingår också marknadsföring i mina kanaler

Är det här något du blir sugen på att prova?

Hör av dig till mig!

Det kommer också finnas möjlighet att hyra längre perioder framöver, samt att hyra enbart ateljén för att dyka in i dina processer under några dagar ______________ Sökes: - Jag behöver spotlights och tar gärna emot tips på begagnat - Likaså skenor till taket att hänga krokar i för att fästa konsten med
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page