top of page
konstrundan-ludvika-malarladan11.jpg

Tidigare utställare

Här kan du möta tidigare utställare från Målarlådan

jenny-ellsveden-målarlådan-konst-utställ

26-27 augusti 2023

Jenny Ellsveden

Jenny bjöd in till en fantastisk och välbesökt utställning denna helg. Flera tavlor såldes och inspirationen flödade i Målarlådan. Flera beställningsförfrågningar ligger nu hos Jenny och hennes oljekurs som hon ska hålla hos oss i november blev fullbokad. Om du är nyfiken på kursen så finns det reservplatser att skriva upp sig på så länge. 

Jenny om sin upplevelse hos Målarlådan:

Går du I tankarna att ställa ut så tveka inte att höra av dig till Målarlådan. Även om du inte har så många alster så kanske Målarlådan vet fler som är sugna så man kan samköra en utställning.

 

Jättefin lokal och fin support och reklam ges. Andra möjligheter finns ju också att hos Målarlådan. Ingenting är omöjligt får jag känslan av

Om du vill ta kontakt med Jenny: jennyellsveden@gmail.com

19-20 augusti 2023

Rebecca Hedberg & Max Larsson

En kombinerad utställning hölls av Rebecca (ägare av Målarlådan) samt hennes sambo Max som båda ställde ut alster i akryl. 

malarladan-rebecca-hedberg-max-larsson-utställning.png
camilla-englund-ludvika-målarlådan.jpg

11-13 augusti 2023

Camilla Englund

Camilla höll sin debututställning här hos oss i Målarlådan och hon invigde den nya lokalen med sitt abstrakta och harmoniska uttryck. Camilla pryder sina verk med egendesignade träramar som många av oss blivit extra nyfikna på. 

Camilla om sin upplevelse här hos Målarlådan:

Jag skulle absolut rekommendera att ställa ut hos Målarlådan. Jag som aldrig tidigare har gjort en utställning fick jättebra hjälp och stöd av Rebecca både före, under och efter utställningen vilket har varit guld värt för mig.

Jag har lärt mig jättemycket, framför allt om mig själv. Det har verkligen stärkt mitt mod och självförtroende och gjort att jag fått mersmak på utställningar

Om du vill ta kontakt med Camilla: camilla__englund@hotmail.com

bottom of page