top of page

Kom igång med målandet utan hämmande prestationsångest

Sip & Paint

Vi möts i krogmiljö och upptäcker det fria skapandet med akryl tillsammans. Med fokus på processen och inte resultatet så vägleds gruppen in till lek. Den här workshopen passar dig som inte alls målar idag men också dig som målar men som önskar att tänka utanför boxen och få nya perspektiv in till skapandet. Kom med för att göra något annorlunda och kul, samt kanske du skaffar dig en helt ny hobby? Jag ger dig i alla fall alla verktygen som har varit avgörande för min kreativa resa från att "inte kunna måla" till att kalla mig själv för konstnär.

Kommande evenemang

  • 18 sep. 2024 17:30 – 20:30
    Högberget-Centrum, Storgatan 30, 771 30 Ludvika, Sverige
    Vi möts i krogmiljö och upptäcker det fria skapandet med akryl tillsammans. Med fokus på processen och inte resultatet så vägleds gruppen in till lek. Den här workshopen passar dig som inte alls målar idag men också dig som målar men som önskar att tänka utanför boxen och få nya perspektiv.
rebecca-hedberg-sip-and-paint-ludvika-smedjebacken.jpg

Med fokus på processen

Jag heter Rebecca Hedberg och mitt mission är att vägleda dig tillbaka till den kreativa processen som funnits inom dig sedan du var barn. Som för många av oss upplever vi oss blockerade av  prestationsångest när det kommer till att uttrycka oss i färg och form. Min vision är att alla ska ha tillgång till målandet som farkost på den inre resan. Du får måla utan att ha en aning om vad du håller på med, precis som vilken femåring som helst. Det handlar om att tillåta dig och att våga prova.

Varmt välkommen hit kära du!

Du får måla utan att ha en aning om hur man gör

Under en workshop som Sip & Paint vägleder jag gruppen till att fokusera på processen här och nu och släppa fokus på resultatet. Mitt mål med workshopen är att du ska känna att du har tillgång till ditt inre rika och kreativa liv och att du KAN måla utan att blockeras av prestationsångest.

sipandpaint-kick-off-workshop-ludvika.png
sipandpaint-rebecca-hedberg-hedemora.jpg
Kvällen har varit helande för mig då jag är i en kris just nu. Har tappat bort mig själv. Att måla får mig att komma närmare mig själv mentalt. Jag läker och reflekterar bättre.

Deltagare Sip & Paint 2022

bottom of page