top of page

Jag vill ha 5 tips på att släppa prestationen och måla fritt

Tack för ditt meddelande, om du inte har fått något i inkorgen inom kort, kolla skräpkorgen. Och detta innebär att du hamnar i min sändlista, om du inte vill fortsätta få utskick av mig kan du när som helst avsluta.

Vill du måla dig fri och skapa sinnesro?

Genom att fokusera på processen istället för resultatet så kan du få uppleva måleriet som en aktivitet som ger dig sinnesro och livskraft. Skapa nya drömmar genom att öppna upp och damma av ny-gamla rum inom dig. Jag erbjuder bland annat individuella sessioner på plats i min studio i Ludvika, där jag vägleder dig tillbaka till processen och skapar utrymme för dig och dina känslor att skapa form och nya möjligheter. 

rebecca-hedberg-konsntär-ludvika.jpg

Få vägledning i måleri med fokus på processen

Jag heter Rebecca Hedberg och mitt mission är att vägleda dig tillbaka till den kreativa processen som funnits inom dig sedan du var barn. Som för många av oss upplever vi oss blockerade av  prestationsångest när det kommer till att uttrycka oss i färg och form. Min vision är att alla ska ha tillgång till målandet som farkost på den inre resan. Du får måla utan att ha en aning om vad du håller på med, precis som vilken femåring som helst. Det handlar om att tillåta dig och att våga prova.

Varmt välkommen hit kära du!

Med fokus på processen

Du är inbjuden

I individuella sessioner med mig vägleder jag dig intuitivt till att komma tillbaka till processen och släppa fokus på resultatet. Mitt mål med sessionen är att du ska känna att du har tillgång till ditt inre rika och kreativa liv och att du KAN måla utan att känna prestationsångest.

 malarladan-ludvika-rebecca-hedberg-malarkraft-kurs.jpg

Tidigare kunder säger

Min målarsession på Målarlådan med Rebecka Hedberg blev en ögonöppnare för färger som jag inte tidigare upplevt. Jag rekommenderar varmt hennes fina, mjuka guidning och kunskap inom måleriets konst och hoppas att flera tar tillfället i akt och utvidgar sitt seende inom konstmåleri.

Anja Nilsson

Det var underbart att få släppa loss sina känslor och bara vara här och nu i stunden och i målandet. Jag har fortfarande den känslan kvar i kroppen så fort jag tänker på den här stunden som jag hade i din studio. Att bara få komma i gång och ha allt serverat och påbörja upplevelsen var underbart

Längtar tills vi ses igen

Anna-Karin

Jag skulle kunna skriva en uppsats om hur jag upplevde konstterapin hos dig. Du lyckades få mig att göra något jag alltid har trott att jag inte kan. Jag kan varmt rekommendera det! Jag fick ett syfte och en process att vara i som är helt och hållet för min egen skull. Kravlöst. Samtidigt känslo- och tankeväckande. Toppenbra stöd i min personliga utveckling! 

Linda

Timmen hjälpte mej att fundera över mina beslut och livssituation . Detta mitt rätta ”element” . Bra att Du lämnade mej till mina egna tolkningar . Tänker att ingen annan än den som målar kan fundera . Bra med sokratiska frågor. Fortsätt så! 

Kerstin

Mina erbjudanden till dig

Smutsiga penslar

1

1 individuell session

Allt material ingår

(1 liten duk)

75 min

950 kr

2

3 individuella sessioner
+ BONUS! 2 tillfällen i Klubben

Allt material ingår

(1 stor duk)

75 min x 3

Vi utforska lager på lager på samma duk och låter en hel process ta plats

BONUS: 3 timmar x 2 i Klubben

(ordinarie pris 300 kr/tillfälle)

som är ett tillfälle att måla tillsammans med andra i egen regi

2500 kr

Skriv till mig för bokning eller om du har någon fråga

rebecca-hedberg-konstnär-skaparglädje-healing-reiki-ludvika-dalarna_edited.jpg
rebecca-hedberg-atelje-konstnar-måla.jpeg

Tack för ditt meddelande!

Min bakgrund

Jag fann målandet i vuxen ålder och jag har ett rikt inre liv, mycket tankar, känslor som bär för mycket inom mig. Målandet har blivit min ventil som ger mig både sinnesro och livskraft. Liksom naturen, musiken, dansen och yogan. Innan detta blev min livsstil så hade jag ett liv i Stockholm där jag blev sjuk. Jag var IT-konsult vid tillfället, drack ofta alkohol, jag hade dating och Tinder som en fritidssysselsättning och tränade hårt för att kompensera mindre nyttiga intag. Det jag försöker säga är att jag inte mådde särskilt bra och min livsstil var ett ständigt undvikande beteende. Jag var uppenbart rädd för mina känslor och denna livsstil ledde till utmattningssyndrom.

Jag var också någon som kallade mig själv för att "inte kunna måla" och jag tyckte inte om mitt eget sällskap. Vid ett tillfälle provade jag hemma själv, med akryl på canvasduk. Genom att släppa fokus på resultatet fann jag friheten och lyckan i mig själv. För första gången kände jag mig lycklig, genom att bara vara jag. Sedan dess har målandet vuxit mer och mer till min livsstil.

Under de senaste 3 åren har jag bjudit in er till min kreativa värld genom utställningar och workshops och det som är mitt mission är att låta oss fokusera på processen och inte på resultatet. Jag kallar mig konstnär, jag hävdar att vi alla har en inom oss genom att bejaka vår inre femåring.

Idag är jag mamma, har en sambo och en liten bonusfamilj i Ludvika. Jag jobbar några dagar i veckan i Målarlådan som är en ateljé och utställningslokal där jag målar själv men också tillsammans med er. Yoga, naturen och personlig utveckling är en stor del av min livsstil och jag älskar att umgås både med min familj, vänner men framförallt med mig själv.

Min vision är att alla ska ha tillgång till målandet som farkost på den inre resan. Du får måla utan att ha en aning om vad du håller på med, precis som vilken femåring som helst så får du prova och upptäcka allt för första gången, igen och igen.

Så fint att du har läst hela vägen hit! Du är varmt välkommen hit och jag hoppas att du ska få med dig inspiration och nya insikter på din resa ❤️

bottom of page