top of page

Jag tar semester för första gången på ett par år 💛


Foto: Victoria Champion


Det finns inget som har varit så lärorikt på så många olika vis, som att starta och driva eget företag. För mig har det här i grund och botten alltid handlat om frihet. Det handlar om frihet på många olika plan, som att få skapa min egen vardag, att få ta en vilodag när jag behöver, att få prova nytt och sedan ändra mig. Sedan den starka passionen för att få leka fritt med färg och bjuda in andra till den.


Allt detta kommer inte gratis, det har varit stora utmaningar förstås och inte minst ekonomiskt. Det tar tid att bygga en verksamhet med allt vad det innebär. Jag är idag oerhört tacksam för allt stöd jag har runt mig, inte minst från min familj som alltid varit en stor support i de val jag har gjort. Jag är så glad och tacksam för dig som läser detta och som budar på konst, som kommer och målar, som gillar eller skriver något då och då.


Under året har jag haft möjlighet att möta hundratals personer i olika workshops, både vuxna och barn. Konst har hittat hem till er tack vare auktionen på Tradera och Målarlådan har precis gläntat på dörren till en så spännande framtid.


Jag ser så mycket fram emot 2023 tillsammans med dig 🥰


Idag tar jag semester, loggar ut från sociala medier och är tillbaka i starten på det nya året. Den friheten har jag jobbat för länge nu 💛


God jul och gott nytt år, kära du!

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page