top of page

Nya tider - Målarlådans stående öppettider tas bort

Jag startade Målarlådan hösten 2022 då jag så gärna ville bjuda in och öppna min ateljé för fler att nyttja. Jag ville skapa en mötesplats för kreativa själar att mötas och jag är så otroligt tacksam för alla er som har hittat hit, hittat varandra och hittat mig och Plingon Sara ❤️ Målarlådans stående öppettider kommer att upphöra från och med 1 april, men Målarlådan finns kvar 😉


OBS! Plingon-butikens öppettider har inte ändrats, varje lördag och söndag mellan 11-14 kan du fortfarande handla av hennes ständigt växande sortiment av konstnärsmaterial. På Vasagatan 27 i Ludvika.


Du som varit i Målarlådan och känner att du kommer sakna att komma dit en lördag eller söndag, eller någon annan dag, du kan höra av dig till mig så hittar vi en lösning 🙂 Och Målarlådan finns kvar att hyra för en grupp eller boka in en workshop för exempelvis ditt företag.


Målarlådan tar en paus av fler anledningar, det är nya tider nu och mitt liv ser inte ut som det gjorde när jag startade den 🙂

Jag har en familj, en mysig liten bonusfamilj och jag har mer jobb än hösten 2022 samtidigt som mitt eget skapande växer och jag vill lägga mer tid där.


Det är viktigt att sätta sig själv i första rummet av många goda anledningar och jag har länge längtat efter att få dyka in i mina egna processer, där jag finner harmoni och själslig ro.



Jag har många spännande processer igång och jag längtar efter att få möta dig på utställningar framöver.



Ta hand om dig och kom ihåg att du är viktigast! ❤️

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page