reiki-healing-rebecca-hedberg-konstnär-ludvika.jpg

REIKI 
HEALING 

Vid bland annat trötthet, stress, smärtor, ångest, sorg

Vad är Reiki?

Reiki är en avslappnande behandling med djupgående verkan, det är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. 

 

Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar, listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Reiki-energin tillför mer mängd livsenergi, som kroppens egna självläkande krafter kan använda för att läka sig själv. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egen självläkande förmåga. 

 

Hur känns Reiki? 

Reiki ger en mjuk, djup avslappnande känsla. Mina klienter har ofta beskrivit upplevelsen som djupt avslappnande, värmen de känt från mina händer, samt en känsla av klarhet efteråt. Hur Reiki-energin ska användas bestämmer din kropp. Energin går till det som du är i störst behov av att få hjälp med för tillfället. 

 

Hur det går till

Du ligger med kläder på under en varm filt på en behandlingsbänk. Det spelas lugn musik med helande toner i bakgrunden medan du enbart vilar. Vi samtalar före och efter behandlingen, men inte under för att du ska få komma ner i djup vila. Jag lägger mina händer på din kropp ibland och håller jag dem ovanför.  

Vasagatan 27, Ludvika

60 min: 690kr

Jag var och fick en Reiki behandling hos Rebecca Hedberg, och jag hade noll förväntningar då jag har haft väldigt svårt och slappna av i nästan hela mitt liv, men den behandlingen var det fantastiskt, och när behandlingen var klar så kändes det som om att jag hade sovit/vilat helt avslappnat i flera timmar! Jag kan varmt rekommendera Rebecca Hedberg till alla! 5/5 i betyg!

Fredrik

Tack för ett besök jag inte visste att jag behövde! Alla tankar fick vila och jag fick en stund som handlade om mig. Tillsammans med dig. Du är lugn och du ser mig. Tyckte även om stunden efteråt när vi pratade om vad som hände i oss under tiden behandlingen pågick. Sov bättre än jag gjort på flera veckor efter reikibehandlingen hos dig - tack! 10 av 10 toast!

Alexandra

”Jag visste inte vad jag skulle vänta mig av behandlingen, men hade ett öppet sinne och blev helt överväldigad. Jag gick in i ett djupt lugn, nuddade vid sömn för att sedan stiga in i en tydlig bildvärld som fick mig att le och skratta. När jag trodde behandlingen var över och kände mig nöjd så fortsatte Rebecca och jag lät henne fortsätta av nyfikenhet, vad mer kan vänta mig? Så kom en sorg över mig som var lika tung som den var klar. Efteråt kände jag mig öppnad, full av energi och lust, glädje och tacksamhet.