top of page

Min konst hänger på BK i Ludvika

Jag har den äran att få hänga min konst på Bergslagskonditoriet i Ludvika. BK's är ett café som ligger många, men absolut mig varmt om hjärtat då det är mina släktingar som driver det. Jag, som så många andra, hade mitt första jobb där som tonåring och dessutom så var det där Sip & Paint startade för två år sedan. BK är helt enkelt en plats där jag gång på gång har fått möjlighet att utveckla mig och min verksamhet. Med stor tacksamhet för möjligheten att hänga min konst där så är jag också så oerhört glad för det hittills varma mottagandet. Konsten och BK's inredning gifter sig väl och jag blir så glad när ni skriver och visar uppskattning för den fina kombon. BK är som sagt ett café som många har en nära relation till.
Alla tavlor är till salu och du hittar mer info här:


40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page