top of page

Hur passar konst och healing egentligen ihop?


För ungefär ett år sedan hade jag igång en del av min verksamhet med healing-behandlingar. Av olika anledningar så pausade jag den delen i verksamheten och har under de senaste månaderna känt hur längtan efter dessa behandlingar och möten har vuxit i mig.

Hur gifter sig konst och healing egentligen, kanske du tänker? Men saken är den att för mig har konsten och skapandet alltid handlat om läkningen och det som gör mig mer och mer nyfiken på mig själv och min inre resa. Jag har dessutom haft möjlighet att möta över 200 personer det senaste året i workshops där jag tillsammans med er fått uppleva hur nyfikenheten och leken så kraftfullt kan hjälpa oss att hitta in i oss själva. Det gör mig ännu mer nyfiken.

I skapandet arbetar jag med energier. Jag utgår från känslan i stunden och känslor är energier. I mötet med dig på utställningar så upplever jag energier, precis som du när du betraktar målningen och förnimmer en känsla inom dig. När jag ger healing så arbetar jag med energier som hjälper dig på britsen att komma i djup avslappning, där din kropp får möjlighet att starta sin självläkande förmåga. Den här stunden för dig på britsen brukar ofta komma med både insikter, ny energi och en djup landning i kroppen.

Att måla är ett av många verktyg man kan använda sig av för att resa inåt. Att ge eller få en healing-behandling är en annan.

Är du nyfiken på Reiki-healing?

Använd ditt friskvårdsbidrag (stressreducerande aktivitet) och passa på att boka in dig på någon av följande tider under mitt uppstartserbjudande för 450 kronor istället för ordinarie pris 700 kronor.

60 min: Reiki + Samtal

Vasagatan 27 i Hälsogrändens lokaler

Boka någon av följande tid genom att maila mig: 21/8 kl: 10:00 21/8 kl: 11:30 22/8 kl: 18:30 27/8 kl: 10:00 27/8 kl: 11:30

Passar ingen av ovanstående tid, kontakt mig så hittar vi en annan <3

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page