Ett brev till dig som kÀmpar i det tysta


💌 Detta Ă€r ett brev till dig som kĂ€mpar i det tysta. Till dig som bĂ€r pĂ„ tunga och omtumlande kĂ€nslor som egentligen inte Ă€r dina. Till dig som i hela ditt liv har försökt göra mĂ€nniskor omkring dig glada, för att det kĂ€nns sĂ„ mycket i dig annars. Till dig som alltid har presterat pĂ„ topp men Ă€ndĂ„ aldrig kĂ€nt dig tillrĂ€cklig. Till dig som alltid har gjort vad du har kunnat för att passa in i de ramar som samhĂ€llet har och nu börjat tappa tron pĂ„ den framtiden som du tidigare sett framför dig. Till dig som vill drömma stort men inte vĂ„gar. Till dig som aldrig satt nĂ„gon grĂ€ns eller tydligt uttryckt dina behov i rĂ€dsla för att mĂ€nniskor ska försvinna. Till dig som helst av allt vill ha kĂ€rlek men Ă€ndĂ„ inte kan ta emot.

Till dig vill jag sĂ€ga att du Ă€r inte konstig, du Ă€r inte trasig, du Ă€r inte pĂ„ nĂ„got vis fel. Du Ă€r helt fantastisk precis som du Ă€r. Du bĂ€r pĂ„ en kraft, en rikedom och en gĂ„va som bara du kan upptĂ€cka, skapa ditt eget liv och dina drömmar med. Nyfikenheten Ă€r din nyckel, lĂ„t den leda dig. Du behöver inte kĂ€mpa mer 💛

Jag Àr nyfiken pÄ dig. Jag hÄller din hand idag sÄ kanske du hÄller min en annan. Vi Àr mÄnga och jag finns hÀr för dig.

Jag började mÄla och blev mer nyfiken pÄ mig sjÀlv.

Vad vill du prova?

Tack för att du delar 🙏💛

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla