top of page

Ett brev till dig som kämpar i det tysta


💌 Detta är ett brev till dig som kämpar i det tysta. Till dig som bär på tunga och omtumlande känslor som egentligen inte är dina. Till dig som i hela ditt liv har försökt göra människor omkring dig glada, för att det känns så mycket i dig annars. Till dig som alltid har presterat på topp men ändå aldrig känt dig tillräcklig. Till dig som alltid har gjort vad du har kunnat för att passa in i de ramar som samhället har och nu börjat tappa tron på den framtiden som du tidigare sett framför dig. Till dig som vill drömma stort men inte vågar. Till dig som aldrig satt någon gräns eller tydligt uttryckt dina behov i rädsla för att människor ska försvinna. Till dig som helst av allt vill ha kärlek men ändå inte kan ta emot.


Till dig vill jag säga att du är inte konstig, du är inte trasig, du är inte på något vis fel. Du är helt fantastisk precis som du är. Du bär på en kraft, en rikedom och en gåva som bara du kan upptäcka, skapa ditt eget liv och dina drömmar med. Nyfikenheten är din nyckel, låt den leda dig. Du behöver inte kämpa mer 💛


Jag är nyfiken på dig. Jag håller din hand idag så kanske du håller min en annan. Vi är många och jag finns här för dig.


Jag började måla och blev mer nyfiken på mig själv.

Vad vill du prova?


Tack för att du delar 🙏💛

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page