top of page

Du har tillåtelse att måla


- Jag kan inte måla

Det hör jag många säga och för inte allt för längesedan sa jag också så.

Jag vill tala om för dig att du får måla, kära du. Att måla är en lek och du har tillåtelse att leka, underbara du.


Det fanns en tid då du var fri, du älskade att leka med färgen. Du var nyfiken på allt som fanns inom dig och du visade stolt upp vad som kommit ut på papperet. Du var helt fri. Du var barn.


Sedan började du skolan, du började förstå hur prestation låg som grund i ett bedömande system. Du började förstå hur samhället funkar. Du ville göra bra ifrån dig, du ville bli omtyckt och du ville prestera. Kanske är det så att du inte har målat sedan bilden i skolan? Kanske är det så att du tycker om att måla men tycker att det är bättre att andra gör det istället för dig? Kanske är det så att du vanligtvis målar men flödet har stagnerat och du jämför dig mycket med andra?


Hur det än är med det så vill jag tala om för dig att allt det där magiska som fanns i dig som barn, det finns fortfarande inom dig. Jag vill tala om för dig att du har tillåtelse att leka, att vara nyfiken på dig själv och att upptäcka allt det som finns inom dig. Det finns ingen som kan jämföra sig med dig och det finns ingen som du kan jämföra dig med. Det finns ingen som kan tala om för dig var som är bra eller dåligt, rätt eller fel. Det finns bara ett sätt och det är ditt.


Börja din resa inåt idag. Jag skulle bli så glad av att få ta del av det du har fått ut på papperet.


Dela med dig av din vackra själ och du gör skillnad

Tack!

/Rebecca Hedberg


 

Vill du ha min vägledning in i leken?


Köp min onlinekurs JUST PAINT eller boka in dig på höstens event nedan:50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page