top of page

Därför är det viktigare än någonsin att bli medveten om sin energi


Känner du också längtan efter att få stå i din egen kraft, att få känna frihet och inte längre stressa eller oroa dig igenom livet? Ju mer vi stressar, desto mer förkortar vi vår tid här på jorden. Stress är orsaken till mängder av sjukdomar och vi är många som känner att det finns ett annat sätt att leva än att låta oss kontrolleras av rädslor. Stress är inte alls nödvändigtvis att man har mycket att göra, utan snarare oro och rädslor för framtiden. En känsla av att vilja kontrollera, en brist på tillit.


Skapandekraften är den power som vi alla bär inom oss. Den vi styr med våra egna tankar. Tankar som kan skifta energier och ge frihet, harmoni, balans och kärlek. Samma mekanism som kan skapa oro, rädsla, förakt och hat. Aldrig tidigare har det varit viktigare att bära och sprida ljus omkring oss. Aldrig tidigare har det varit viktigare att bli och vara medveten om våra egna energier. Energin rör sig snabbt nu, allt går snabbare nu och därför är det så viktigt att vara uppmärksam på vad som händer inom.


Hur kan du börja vara mer uppmärksam och medveten kring din energi?

Känner du dig plötsligt ledsen, orolig eller arg så kan du försöka minnas när detta skifte skedde. Var det för en stund sedan när du mötte grannen? Var det tidigare idag när du scrollade i mobilen? Identifieringen kan vara hjälpsam för att förstå och för att få stopp på loopen.


En viktig kunskap att ha är att om energin i dig plötsligt känns tung så är den antingen inte sann eller inte alls din. Det kan alltså vara något som sinnet har skapat eller så bär du på en energi som inte tillhör dig. Höga energier är de som är sanna, de som resonerar med dig, din själ.


Det finns många olika sätt att skifta energin, inom dig finns den kunskapen. För att nämna några exempel så kan du: Lyssna på musik, du kan skaka, ja precis shake it off, gå ut på promenad eller besöka yogamattan.


Stort tack för att du delar och sprider ditt ljus <3

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page