WORKSHOP

HUNDRA PROCENT SKAPARGLÄDJE

Längtar du efter att komma i kontakt med din kreativitet och boosta din skaparglädje? Förknippar du måleri med prestationsångest? Kanske brukar du säga att du inte kan måla, men har funderat på hur det skulle vara om du verkligen provade. 

Jag började måla för fem år sedan och hade ingen som helst erfarenhet innan dess. Genom utmattning och en stor livsstilsförändring har måleriet varit en oerhört viktig kraft för mig. Det är en aktivitet där jag släpper kontrollen och leker, det är i leken det magiska händer. Allt det där som jag inte vet finns inom mig, allt det där jag inte kan planera. 

Du går därifrån med inspiration, mod, kraft och skaparglädje. Det behöver inte betyda att du ska gå hem och använda kreativiteten till att måla tavlor, det kan användas till vad som helst. Vi är alla kreativa varelser och vi kan uttrycka oss på så många olika sätt. 

Här får du tillgång till allt material, alla verktyg och en uppspänd duk som du kan ta med dig hem och fortsätta på. 

MÅLERI + REIKI-HEALING

En magisk kombo

Under två timmar får du, precis som i en privat session, kvalitativ tid tillsammans med mig i min ateljé. Jag utgår från dina behov och stöttar dig där du behöver genom att inspirera, samtala och visa hur jag gillar att jobba. Du får skapa utan prestation och samla mod, tillit och lekfullhet. Vi avslutar sessionen med en Reiki-healing som ger dig ännu mer kraft och energi till den process du är i just då.

 

2,5 timmar

2200kr

PRIVAT SESSION

Längtar du efter att frigöra din kreativitet?

Du får 120 minuter kvalitativ tid tillsammans med mig i min ateljé. Jag utgår ifrån dina behov och stöttar dig där du behöver genom att inspirera, samtala och visa hur jag gillar att jobba. Samtidigt som du får skapa utan prestation samlar du inspiration, mod, tillit och lekfullhet för att kunna fortsätta din kreativa resa.

120 min

1600kr 

DUBBEL SESSION

Vem vill du bjuda med på en kreativ aktivitet?

Vill du göra det här tillsammans med någon? Ge bort en aktivitet till någon du tycker om? Hit kommer ni två stycken och skapar på varsin duk samtidigt som jag inspirerar genom att visa hur jag gillar jobba. Här får ni tillgång till allt material.

120 min

2300kr 

"På bara några minuter hos Rebecca var prestationsångesten borta. Att bara köra på och studera Rebecca göra om och ändra allt som andan/inspiration kommer till. Helt fantastiskt!

 

Besöket hos Rebecca blev verkligen som att starta en vulkan och min kreativitet flödar åt alla håll och jag älskar det!

Har du känt ett sug för att börja måla eller börja måla igen. Passa på och måla med Rebecca, det kan verkligen vara startskottet på en ny tid i ditt liv!"