HITTA DIN SKAPARGLÄDJE

I min ateljé finns utrymme för så mycket skaparkraft och jag vill dela med mig till dig. Beroende på vem du är och vad du behöver så kommer jag vägleda dig till att komma i kontakt med din kreativitet genom lekfullhet. Här släpper vi kontrollen och alla tankar på att behöva prestera något och bara låter 90 minuter bli en utvecklande och rolig lek. 

Här får du tillgång till allt material, alla verktyg och en uppspänd duk som du antingen tar med dig hem och fortsätter på eller behåller kvar här tills nästa tillfälle. 

Om du har frågor eller är intresserad, tveka inte! Hör av dig till mig så pratar vi mer. 

rebecca-hedberg-art-konst-ludvika-abstra

PRIVAT SESSION

Du får 90 minuter kvalitativ tid tillsammans med mig i min ateljé. Jag utgår ifrån dina behov och stöttar dig där du behöver genom att inspirera, samtala och visa hur jag gillar att jobba. Samtidigt som du får skapa utan prestation samlar du inspiration, mod, tillit och lekfullhet för att kunna fortsätta din kreativa resa.

90 min 

1600kr

DUBBEL SESSION

Vill du göra det här tillsammans med någon? Ge bort en aktivitet till någon du tycker om? Hit kommer ni två stycken och skapar på varsin duk samtidigt som jag inspirerar genom att visa hur jag gillar jobba. Här får ni tillgång till allt material.

90 min

2800kr 

(1400kr/person)

atelje-rebecca-hedberg-ludvika-konstnär-
workshop-1-on-1-session-rebecca-hedberg-

3-4 VÄNNER

Vill du tillsammans med vänner, kollegor, nära eller kära komma på en kreativ kickoff tillsammans? Det kan också vara en födelsedagspresent eller något man kan göra under en möhippa. Alla får varsin duk, jag inspirerar och visar hur jag gillar att jobba. 

Max 4 personer

90 min

1200kr/person

WORKSHOP I GRUPP

Här anmäler du dig till en workshop, där ett datum redan är satt. Det här är en grupp för max 4 deltagare och du kommer ha möjlighet att möta nya bekantskaper samtidigt som du samlar inspiration och kommer i kontakt med din kreativitet.

Nästa tillfälle: 19 juni 10:00-11:30

Vasalunden, Ludvika 

1500kr

workshop-rebecca-hedberg-kreativitet-ska