top of page

 Blogg:  Det fria skapandet

Det fria skapandet finns till för dig och mig. Att måla är en lek och genom leken utvecklar du din kreativa förmåga. Jag önskar att du kan vara ännu mer nyfiken på dig själv för att på så vis kunna dela med dig ännu mer av dig själv till andra. 

Jag startade Målarlådan hösten 2022 då jag så gärna ville bjuda in och öppna min ateljé för fler att nyttja. Jag ville skapa en mötesplats för kreativa själar att mötas och jag är så otroligt tacksam för alla er som har hittat hit, hittat varandra och hittat mig och Plingon Sara ❤️ Målarlådans stående öppettider kommer att upphöra från och med 1 april, men Målarlådan finns kvar 😉


OBS! Plingon-butikens öppettider har inte ändrats, varje lördag och söndag mellan 11-14 kan du fortfarande handla av hennes ständigt växande sortiment av konstnärsmaterial. På Vasagatan 27 i Ludvika.


Du som varit i Målarlådan och känner att du kommer sakna att komma dit en lördag eller söndag, eller någon annan dag, du kan höra av dig till mig så hittar vi en lösning 🙂 Och Målarlådan finns kvar att hyra för en grupp eller boka in en workshop för exempelvis ditt företag.


Målarlådan tar en paus av fler anledningar, det är nya tider nu och mitt liv ser inte ut som det gjorde när jag startade den 🙂

Jag har en familj, en mysig liten bonusfamilj och jag har mer jobb än hösten 2022 samtidigt som mitt eget skapande växer och jag vill lägga mer tid där.


Det är viktigt att sätta sig själv i första rummet av många goda anledningar och jag har länge längtat efter att få dyka in i mina egna processer, där jag finner harmoni och själslig ro.Jag har många spännande processer igång och jag längtar efter att få möta dig på utställningar framöver.Ta hand om dig och kom ihåg att du är viktigast! ❤️

7 visningar0 kommentarer

Foto: Victoria Champion


Det finns inget som har varit så lärorikt på så många olika vis, som att starta och driva eget företag. För mig har det här i grund och botten alltid handlat om frihet. Det handlar om frihet på många olika plan, som att få skapa min egen vardag, att få ta en vilodag när jag behöver, att få prova nytt och sedan ändra mig. Sedan den starka passionen för att få leka fritt med färg och bjuda in andra till den.

Allt detta kommer inte gratis, det har varit stora utmaningar förstås och inte minst ekonomiskt. Det tar tid att bygga en verksamhet med allt vad det innebär. Jag är idag oerhört tacksam för allt stöd jag har runt mig, inte minst från min familj som alltid varit en stor support i de val jag har gjort. Jag är så glad och tacksam för dig som läser detta och som budar på konst, som kommer och målar, som gillar eller skriver något då och då.

Under året har jag haft möjlighet att möta hundratals personer i olika workshops, både vuxna och barn. Konst har hittat hem till er tack vare auktionen på Tradera och Målarlådan har precis gläntat på dörren till en så spännande framtid.

Jag ser så mycket fram emot 2023 tillsammans med dig 🥰

Idag tar jag semester, loggar ut från sociala medier och är tillbaka i starten på det nya året. Den friheten har jag jobbat för länge nu 💛

God jul och gott nytt år, kära du!

9 visningar0 kommentarer

Tillsammans

70x90cm

Lägg ett bud här

Leap Of Faith

100x100cm + 100x100cm

Lägg ett bud här11 visningar0 kommentarer
bottom of page