Blogg:  Det fria skapandet

Det fria skapandet finns till för dig och mig. Att måla är en lek och genom leken utvecklar du din kreativa förmåga. Jag önskar att du kan vara ännu mer nyfiken på dig själv för att på så vis kunna dela med dig ännu mer av dig själv till andra. Det är vanligt att uppleva prestationsångest som blockering för att komma igång eller kunna fortsätta i skapandeprocessen. Här får du några tips och tankar på hur du kan komma runt det för att låta flödet vara fritt. Mina tips kommer från mitt måleri med akrylfärg, en färg som torkar snabbt och är väldigt tacksam att måla fritt med.

18 visningar0 kommentarer

27 juni - 3 juli ställer jag ut alla mina senaste original på Magasinet intill Våffelbruket i Ludvika. Öppettider är 11–17 alla dagar.


"Jag är som vattnet"

Välkommen till min första utställning på nästan ett år. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess och mina abstrakta akrylmålningar har hitta nya spännande uttryck.

Här får du ta del av abstrakta experimentella målningar och även figurativa motiv dyker upp. Givetvis är konsten till salu, kanske hittar du den unika inredningsdetaljen som just du söker.


I mitt skapande är jag orädd och gränslös, jag kan vara stilla och sedan stormig. Jag är formbar och ostoppbar. Jag är som vattnet.


Jag ser fram emot att möta dig bland målningarna!


Anmäl ditt intresse här


/Rebecca Hedberg
17 visningar0 kommentarer

Jag fick möjlighet att bidra till en viktig artikelserie om pyskisk ohälsa. Läs hela artikeln här.


– Jag vill få andra att upptäcka sin kreativa sida som finns på insidan, och våga släppa ut den, att sluta jämföra sig med andra som kan ”bättre” och att sluta vara så hård och döma ut sig själv. Det är en ond spiral och när vi säger ”jag kan inte” så smittar det av sig på andra, exempelvis våra barn, säger hon.


Foto: Victora Champion


11 visningar0 kommentarer
1
2