top of page

Beställ abstrakt konst

Beställ unika inredningsdetaljer med dina specifika önskemål gällande en stor eller mindre abstrakt akrylmålning eller ett familjeporträtt i enkla linjer. Gillar du industriella inslag i din inredning eller har du en tavelvägg som behöver ett tillskott i form av ett porträtt? Beställningar passar även utmärkt som bröllopsgåvor eller födelsedagspresenter! 

bestallning-abstrakt-konst-original-rebecca-hedberg.jpg

Beställ abstrakt originalmålning 

Är det första gången du beställer konst? 

I ett första samtal fångar jag upp vad det är du söker i form av exempelvis storlek, färger, känsla och förstås ett överenskommet pris. 

Jag ser gärna på bilder från rummet där den är tänkt att sitta och sen får du vara med i processen och tillsammans skapar vi konst, skräddarsytt för dig. 

CITAT FRÅN TIDIGARE BESTÄLLARE

Jag uppskattade den interaktiva processen där jag fick vara med och se tavlan växa fram. Sen också att Rebecca var så lyhörd kring vad jag gillade och inte.

Katarina

Jag uppskattade den personliga servicen med möjlighet att påverka resultatet efter känsla och få tavlan personlig efter ett hembesök. Grymt lyhörd och inkännande!

Linda

Jag tyckte att du fångade det jag ville ganska så direkt och jag uppskattade att få en moodboard först och få följa med på den kreativa processen. Tycker den binder dig, mig och tavlan ihop.

Maryam

Beställ porträtt

Bröllopspresent, födelsedagspresent eller kanske ett familjeporträtt

Skicka en förfrågan så återkommer jag med en offert på ett uppdrag. 

rebecca-hedberg-portratt-ludvika-brollop-present.PNG
bottom of page